Handy links og adresser

København

Det absolut billigste Thailandske supermarked i København. Forhandler saucer, karry, ris, nudler, friske varer og krydderier fra Asien. Det er her, jeg køber alle mine varer når jeg laver asiatisk mad.

Brøndby

Vestegnens Bazar 
Sindssygt billige madvarer. Her kan du roligt planlægge en tur og købe stort ind af dejlige grøntsager. Men hver obs på at grøntsagerne ikke holder sig længe, så forbered evt. op til en weekend, hvor du skal have gæster, eller lave masser af ruskensnusk, du fryser ned i portioner. Planlæg også en tur sammen med en ven, så I kan deles om maden. Forhandler bl.a. tyrkiske varer, bønner, pasta, krydderier og frisk frugt og grønt.

Valby

Wajid International Foodstore

Toftegårds Plads 10, 2500 Valby.

Pakistansk købmand. Her køber jeg typisk alle mine linser og bønner. Han har et stort udvalg til meget billige penge. Derudover også lidt grønt – særligt kan man købe store partier af eksempelvis løg og kartofler til små priser. Han har et stort udvalg af billige krydderier bagerst i butikken.

Århus

Bazar Vest. 

Forhandler krydderier, bønner, linser og andre varer fra centreret i den tyrkiste, orientalske og arabiske madtradition.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s